Originální italská obilná specialita s typicky oříškovou chutí vhodná jako samostatná příloha nebo také jako doplněk do salátů či jako zavářka do polévek.
Detailní popis produktu
- oříšková chuť
- lehce stravitelný
- obilná specialita z Itálie
- vyrobeno ze 100% krupice tvrdé pšenice
- ideální pro rychlé jídlo
- vhodný jako samostatná příloha k omáčkám, masu
- výborně se hodí do teplých i studených salátů, jako zavářka do polévek
Alergeny:
- obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich vyrobené
- pšenice a výrobky z ní vyrobené
Návod k přípravě:
a) Bulgur zalijte studenou vodou a nechte nabobtnat.
b) Bulgur zvolna povařte v poměru 1:3 (bulgur:voda) 12-15 minut, přebytečnou vodu slijte.
c) Bulgur vařte 4-5 minut, přiklopte a odstavte. Nechte bulgur dalších 15-20 minut odpočívat do změknutí a nabobtnání.
Výživové hodnoty | na 100 g | RM* |
---|---|---|
Energetická hodnota | 342 kcal / 1146 kJ | 17 |
Tuky | 1,5 g | 2 |
Tuky, z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g | 2 |
Sacharidy | 67,0 g | 26 |
Sacharidy, z toho cukry | 8,0 g | <1 |
Vláknina | 0,8 g | |
Bílkoviny | 11,0 g | 22 |
Sůl | 0,03 g | <1 |
*RM = referenční příjem pro průměrného dospělého (8 400 kJ / 2 000 kcal) |
Obsah: 500 g
Zboží určené pro německý trh.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Luštěniny, obiloviny & sója |
---|---|
Hmotnost: | 0.538 kg |
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
5,0
1 hodnocení
5
4
3
2
1
5
super