Hrachová polévka, Maggi Guten Appetit, 53 g

Pokud chcete na stole vydatné polévkové jídlo, které je rychle připravené a chutná každému, pak je hrachová polévka Maggi Guten Appetit tou správnou volbou: Vydatná hrachová polévka je klasikou německé domácí kuchyně a to vše od Maggi.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
30.6.2022
34,50 Kč
Hrachová polévka, Maggi Guten Appetit, 53 g
DV011 7613035137103 VOR
Tip

Obsah sáčku jednoduše zamíchejte metličkou do 750 ml studené vody, za míchání přiveďte k varu a za občasného míchání vařte asi 5 minut na středním ohni. Tři talíře vydatné hrachové polévky se silnou slaninou jsou připraveny. Dobrou chuť k jídlu!

TIP: Hrachovou polévku posypte toastovými chlebovými kostkami a praženou cibulkou

  • silná hrachová polévka dochucená kostkami slaniny
  • rychlá a snadná příprava

Složení: 

64,2% hrachové mouky *, jodizovaná sůl, 7,3% uzené slaniny (slanina, kouř), bramborový škrob *, 3,9% mletého a uzeného vepřového masa (vepřové maso, kouř), sůl, koření (cibule, kurkuma, česnek) *, Kvasnicový extrakt, špenát *, tymián *.

Může obsahovat obiloviny obsahující lepek, mléko, vejce, sóju, hořčici a celer. * Přírodní ingredience

Výživové hodnoty na 100 ml (připravené) na porci 250ml (připravené) RM* v %
Energetická hodnota 24 kcal / 101 kJ 60 kcal / 252 kJ 3
Tuky 0,8 g 1,9 g 3
Tuky, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g 0,6 g 3
Sacharidy 3,0 g 7,5 g 3
Sacharidy, z toho cukry 0,2 g 0,4 g 0
Bílkoviny 1,0 g 2,6 g 5
Sůl 0,84 g 2,1 g 35
*RM = referenční příjem pro průměrného dospělého (8 400 kJ / 2 000 kcal)

 

Obsah: 53 g

Zboží určené pro německý trh.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení